Пакетни предложения за управление на данните SOLIDWORKS PDM и SOLIDWORKS Manage ви помагат във всекидневната работа с инженерна информация.

Съберете и съхранете на сигурно място всички важни данни за всеки ваш проект. Благодарение на тези решения, вашият екип може да се фокусира върху дизайна и иновациите, без да губи време в администриране и съхранение на документи.

Кой пакет SOLIDWORKS PDM е най-подходящ за Вас?

SOLIDWORKS PDM Standard е решение за лесно управление на инженерните данни, предназначено за малки екипи, разположени на една и съща локация, с възможност за преминаване към SOLIDWORKS PDM Professional, ако това е необходимо. Включено в пакетите SOLIDWORKS Professional и SOLIDWORKS Premium, то ускорява процеса по търсене на файлове, автоматизира създаването и поддържането на детайлна история на версиите и на ревизиите. SOLIDWORKS PDM Standard подпомага автоматизирането на одобренията и поддържа информацията актуална за всички участници в проекта. SOLIDWORKS PDM Standard стъпва върху Microsoft® SQL Server® Express, а това означава, че цялата информация се намира на сигурно място. В допълнение, пълната интеграция на това решение със SOLIDWORKS и с DraftSight гарантира, че ще разполагате с високоефективна система за управление на инженерните данни, за да може инженерният екип да се фокусира изцяло върху дизайна на нови продукти за производството.

Решението SOLIDWORKS PDM Professional организира, управлява и синхронизира цялата инженерна документация, свързана с разработката на продукти по бърз и интуитивен начин. Този пакет спестява време и средства при създаване на нови изделия, чрез повторно използване на вече разработени успешни решения. Благодарение на факта, че SOLIDWORKS PDM Professional стъпва върху Microsoft® SQL Server Standard, всички данни се съхраняват на сигурно и защитено място. Решението гарантира повишена защита на информацията срещу неправомерен достъп, загуба на информация и използване на неправилни версии на документите. Всичко това води до автоматизиране и ускоряване на целия процес по проектиране на изделие – от идеята до производството на крайния продукт. SOLIDWORKS PDM Professional е решение, подходящо както за няколко малки екипа, така и за голям екип, състоящ се от стотици конструктори, разположени на различни географски локации.

SOLIDWORKS Manage е мощно решение, надграждащо функционалностите на SOLIDWORKS PDM Professional и подпомагащо пълната интеграция и управление на инженерни проекти, адаптиране на работни процеси и документация. SOLIDWORKS Manage улеснява всекидневната работа, боравейки с данни, идващи от различни информационни източници, разположени в различни географски локации. Със SOLIDWORKS Manage можете бързо да разпределяте и да контролирате изпълнението на задачите от всеки член на екипа. Интуитивният за използване интерфейс, комбиниран с удобни инструменти за създаване на отчети и доклади, ви дава възможност да вземате правилни решения, използвайки ефективно цялата база данни, напр. степента на изпълнение на всички активни проекти, моментната заетост на всеки член от екипа и състоянието на наличните ресурси.

Сравнителна таблица

Сравнете пакетите на SOLIDWORKS Product Data Management (PDM)

Искате оферта за цена?

Изпратете запитване и наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да Ви предостави най-добрата оферта за Вашите нужди и предпочитания.
Изпратете запитване

Свързани публикации