Go!SCAN

Go!SCAN 3D ™ е най-бързият и лесен за употреба ръчен 3D скенер. Способността му бързо да измерва сложни обекти го превръща в изключително ценен инструмент при разработката на нови продукти за постигане на правилната геометрия от първия път.

Още информация

HandySCAN 3D

HandySCAN 3D ™ е доказан и надежден 3D скенер, оптимизиран да удовлетвори нуждите на експертите по проектиране, производство и метрология, които търсят най-ефективните подходи за прецизно измерване на физически обекти.

Още информация

HandyPROBE Next

HandyPROBE Next ™ осигурява допълнителна гъвкавост и ефективност при операции по контрол на качеството (QC) директно на производствената площадка.

Още информация

MetraScan 3D

Сканиращата оптична система MetraSCAN 3D ™ е най-прецизното решение за безконтактно сканиране и контактно вземане на размери, независимо дали я използвате в измервателна лаборатория или директно в производството.

Още информация

MaxSHOT 3D

Вашият най-добър помощник в сканирането на големи обекти с висока точност, MaxSHOT 3D ™ е устройство, което осигурява значително предимство в разработката, производството и качествения контрол на детайли с размери от 2m до 10m.

Още информация

Свързани публикации