3D Скенери

3D скенери

Последно поколение ръчни лазерни 3D скенери, предназначени за инспекция и обратен инженеринг

Go!SCAN

Go!SCAN 3D ™ е най-бързият и лесен за употреба ръчен 3D скенер. Способността му бързо да измерва сложни обекти го превръща в изключително ценен инструмент при разработката на нови продукти за постигане на правилната геометрия от първия път.

HandySCAN 3D

HandySCAN 3D ™ е доказан и надежден 3D скенер, оптимизиран да удовлетвори нуждите на експертите по проектиране, производство и метрология, които търсят най-ефективните подходи за прецизно измерване на физически обекти.

HandyPROBE Next

Ефективно решение за листов разкрой. Metalix cncKad е пълнофункционална CAD/CAM система за управление на щанцови, лазерни, плазмени, газопламъчни и комбинирани CNC машини.

Сканиращата оптична система MetraSCAN 3D ™ е най-прецизното решение за безконтактно сканиране и контактно вземане на размери, независимо дали я използвате в измервателна лаборатория или директно в производството.

MaxSHOT 3D

Вашият най-добър помощник в сканирането на големи обекти с висока точност, MaxSHOT 3D ™ е устройство, което осигурява значително предимство в разработката, производството и качествения контрол на детайли с размери от 2m до 10m.