Предлагаме ви три различни пакета SOLIDWORKS – изберете най-подходящия, според конкретните нужди на вашия бизнес

И трите варианта ви осигуряват възможността да използвате интуитивния и лесен интерфейс на SOLIDWORKS, за да създавате и изпълнявате своите инженерни проекти – от концептуалния модел до производствената документация. 

Кой пакет SOLIDWORKS 3D CAD е най-подходящ за Вас?

Отключете огромния потенциал на SOLIDWORKS за инженерно проектиране и се възползвайте пълноценно от това мултифункционално 3D решение с пакета SOLIDWORKS Standard. Той ви дава възможност да ускорите своята работа, когато създавате детайли, сглобени единици и 2D чертежи, моделирате свободни повърхнини, проектирате изделия от листов материал, заварени конструкции и инструментална екипировка. Вградените функции автоматизират процесите на проектиране и базови анализи за поведението на проектираните продукти. Със SOLIDWORKS Standard значително повишавате своята производителност, когато създавате и редактирате проекти.

SOLIDWORKS Professional надгражда функционалността на SOLIDWORKS Standard. Той дава допълнителни възможности за споделяне на CAD данни и съвместна работа в екип, средства за планиране и проверка на проектите и чертежите, интелигентна библиотека SOLIDWORKS Toolbox със стандартизирани компоненти, средства за създаване на фотореалистични изображения и пакет eDrawings Professional за пълноценен преглед и обмен на данни и файлове. SOLIDWORKS Professional прави възможен обменът на данни с ECAD системи и предосавя средства за обратен инженеринг.

Пакетът SOLIDWORKS Premium допълва SOLIDWORKS Professional с мощни средства за симулации и валидиране на проектите. Неговите възможности за кинематичен анализ и симулации на поведението на сглобени единици при статични линейни натоварвания редуцират голяма част от рисковете при разработка на нови продукти и съкращава пътя до пазара. SOLIDWORKS Premium предлага и инструменти за разгъване на свободни повърхнини.

SOLIDWORKS Premium съдържа специализиран модул за проектиране на тръбопроводни и кабелни системи, който автоматично създава съответните трасета в сглобените единици и автиматизирано използва вградени библиотеки от компоненти. Пакетът предлага също модули за оценка на производствените разходи, както и за оценка на влиянието върху околната среда.

Сравнителна таблица

Сравнете пакетите на SOLIDWORKS 3D CAD

Искате оферта за цена?

Изпратете запитване и наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да Ви предостави най-добрата оферта за Вашите нужди и предпочитания.
Изпратете запитване

Свързани публикации

Успешно приключиха още две внедрявания на системата за управление на инженерните данни SOLIDWORKS PDM Professional

Успешно приключиха още две внедрявания на системата за управление на инженерните данни SOLIDWORKS PDM Professional

Наред със безспорните предимства и възможности на системата за инженерно проектиране SOLIDWORKS, две предприятия започнаха…

Със SOLIDWORKS „Софтгруп“ подобрява възможностите си за проектиране и изграждане на машини за фармацевтиката

Със SOLIDWORKS „Софтгруп“ подобрява възможностите си за проектиране и изграждане на машини за фармацевтиката

Едно от най-сериозните глобални предизвикателства пред фармацевтичната индустрия е борбата срещу фалшифицирането на лекарствените продукти.…