Предлагаме 3 различни приложения на SOLIDWORKS, с които да развиете вашия бизнес на следващо ниво.

С приложенията SOLIDWORKS Visualize, DraftSight и DriveWorks вие разполагате с комплексен пакет от възможности за развитие на вашия бизнес, без да е необходимо да инвестирате в скъпи разработки.

Информация за приложенията на SOLIDWORKS, които предлагаме

Със SOLIDWORKS Visualize превръщате своите проекти и идеи във впечатляваща реалност.  SOLIDWORKS Visualize  e създаден с мисъл за всеки, който би желал да създава професионални, фотореалистични изображения, впечатляващи анимации и друго 3D съдържание по бърз и същевременно лесен начин. Това е решението, което помага на инвеститори и потенциални клиенти да се докоснат и изградят възможно най-близка представа за изделието в ранна фаза от неговото проектиране — без да е необходимо да инвестирате в скъпи разработки, прототипиране и допълнителни маркетингови активности. SOLIDWORKS Visualize ви помага да елиминирате грешките и вашите продукти да достигат до пазара много по-бързо.

SOLIDWORKS Visualize Standard е решение, включено в пакетите SOLIDWORKS Professional и SOLIDWORKS Premium в абонамент. Това е най-бързият и лесен начин да създавате фотореалистични изображения – всеки път, когато трябва да „заснемете“ своята 3D информация.

SOLIDWORKS Visualize Professional е пълнофункционално решение за лесно създаване на фотореалистични изображения с множество ефекти, анимации, видеа и интерактивно съдържание.

DraftSight е мултифункционално 2D и 3D CAD решение за архитекти, дизайнери, инженери и конструктори. Освен това, DraftSight е подходящ, както за професионалисти, използващи активно CAD софтуер, така и за преподаватели, студенти и хора, създаващи проекти в свободното си време.

Новата версия значително повишава производителността и надеждността на софтуера, добавяйки най-желаните и най-предпочитаните от потребителите опции и функции. С DraftSight бързо и ефективно създавате, редактирате, разглеждате и маркирате всякакви видове 2D и 3D DWG файлове. Познатият и интуитивен за използване интерфейс помага за лесно преминаване от вашето настоящо CAD приложение.

Това решение предоставя истинска свобода да работите по удобен начин. Можете с лекота да преминавате от 2D скициране към 3D моделиране и обратно  за оптимизиране и детайлизиране на проектите, по които работите. Разчитате на пълна интеграция с други решения на Dassault Systèmes и SOLIDWORKS, включително на SOLIDWORKS PDM за лесно управление на вашите инженерни данни. DraftSight Ви дава пълна свобода и лекота на работа, за да създадете желания проект, без значение от сложността и спецификата му.

DriveWorks е комплексен софтуер, използван от компаниите за създаване на собствено решение за автоматизиране на процесите по дизайн, конфигураторане, онлайн продажби и др. DriveWorks дава възможност на инженерите, на екипите, свързани с дистрибуцията и продажбите, както и на вашите клиенти сами да създават и конфигурират изделия по удобен за тях начин, без ангажиране и натоварване на консруктивния отдел. Това решение автоматизира създаването на CAD модели, чертежи, специфична продажбена документация и на данни за производството.

Благодарение на DriveWorks автоматизирате задачите си, елиминирате грешките, повишавате своите продажби и доставяте специфично създадени изделия на клиентите в максимално кратки срокове.

Сравнителна таблица

Сравнете пакетите на SOLIDWORKS

Искате оферта за цена?

Изпратете запитване и наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да Ви предостави най-добрата оферта за Вашите нужди и предпочитания.
Изпратете запитване

Свързани публикации

Успешно приключиха още две внедрявания на системата за управление на инженерните данни SOLIDWORKS PDM Professional

Успешно приключиха още две внедрявания на системата за управление на инженерните данни SOLIDWORKS PDM Professional

Наред със безспорните предимства и възможности на системата за инженерно проектиране SOLIDWORKS, две предприятия започнаха…

Със SOLIDWORKS „Софтгруп“ подобрява възможностите си за проектиране и изграждане на машини за фармацевтиката

Със SOLIDWORKS „Софтгруп“ подобрява възможностите си за проектиране и изграждане на машини за фармацевтиката

Едно от най-сериозните глобални предизвикателства пред фармацевтичната индустрия е борбата срещу фалшифицирането на лекарствените продукти.…