Поддръжка

Ценна информация за професионалната поддръжка от нашите технически експерти

SOLIDWORKS поддръжка

Оптимизирайте инвестицията си в SOLIDWORKS с високо квалифицираната техническа поддръжка от сертифицирания екип на ДиТра. Възползвайте се от възможности за сертифициране и придобиване на допълнителна квалификация. Разширете възможностите на вашите инженерни места с безплатните допълнителни модули SOLIDWORKS Visualize и SOLIDWORKS CAM, и новите версии и сервизни пакети.

CAMWorks поддръжка

Ние знаем, че адекватната поддръжка и навременната помощ имат решаващо значение за пълноценното използване на вашата CAM система. Затова разполагаме с висококвалифициран и сертифициран технически екип, чийто основен ангажимент е свързан с качественото обучение и консултации по всички проблеми при използването на CAMWorks. Нашите специалисти ще направят всичко необходимо, за да получавате максимума от закупения софтуер.

Webinars

Нашите уебинари са посветени на предлаганите от нас продукти и услуги, добри практики в тяхното използване и последни новости в развитието на 3D технологиите. Презентациите и демонстрациите на нашите експерти винаги са предизвиквали жив интерес през годините.