Актуализациите ви поддържат конкурентоспособни.

Абонаментът на SOLIDWORKS ви осигурява незабавен и изключителен достъп до всички нови версии и надстройки на SOLIDWORKS. Чрез абонамента ще останете актуални и конкурентоспособни, като максимално увеличавате стойността, която получавате от вашия софтуер SOLIDWORKS.

Защо да поддържате абонамент за обновяване и поддръжка?

Абонаментът за обновяване и поддръжка на SOLIDWORKS ви предоставя пълен достъп до новите версии, сервизни пакети и надстройки на софтуера на SOLIDWORKS. Техническа поддръжка на място при потребителия, имейл и телефон. Богати онлайн ресурси за надграждане на вашите знания и ефективност.
Нови версии и сервизни пакети

В периода на абонамент автоматично ще получавате най-новите версии и сервизни пакети на SOLIDWORKS. Наличието на актуалната версия ви помага да бъдете в крак с вашите клиентите и конттрагенти, без затруднение в обмяната на данни.

Поддръжка
Техническа поддръжка на български език

Техническа поддръжка на място или отдалечено съдействие от високо квалифицирания експертен екип на ДиТра. Допълнителна експертна помощ при необходимост. Добавена стойност за вашите проекти, независимо кой модул на SOLIDWORKS ползвате.

Надстройки на софтуера

Възможностите на SOLIDWORKS непрекъснато се подобряват и разширяват, за да отговорят на динамичната среда и все по-високите потребителските изисквания, като повишаване на производителността и надеждността, или добавяне на нова функционалност.

Потребителски портал на SOLIDWORKS

Потребителския портал на SOLIDWORKS ви позволява да намерите нужните отговори в богато хранилище с подробна информация и ресурси, с лесен за търсене интерфейс, чрез които да увеличите значително ефективността си.

Сертификат
Сертифициране

Сертификатите Certified SOLIDWORKS Professional и Certified SOLIDWORKS Associatе са достъпни за всички потребители в абонамент за обновяване и поддръжка. Повишете квалификацията и уменията на вашия екип с безплатни сертификационни обучения и изпити.

MySolidWorks

Нуждаете се от информация, но не сте напълно сигурни във въпроса си? Няма проблем. Всичко свързано със SOLIDWORKS може да бъде намерено на едно място – на mysolidworks.com. Без значение от какво се интересувате, абонаментът за обновяване и поддръжка ви осигурява тази допълнителна добавена стойност.

Самостоятелно обучение

Потребителите в абонамент разполагат с достъп до над 600 видеоурока за самообучение. Получете отговорите на конкретни въпроси чрез съдействие от други потребители в голяма общност на SOLIDWORKS. Допълнително предимство e, е че можете да се упражнявате в удобно за вас време от всяко устройство.

Знание

От практични съвети до административни ръководства и технически презентации, щателно организираната и богатата библиотека на SOLIDWORKS гарантира уместна и навременна информация.

Дискусионни форуми

Без значение за какво използвате SOLIDWORKS, свържете се със общността на неговите потребители от цял свят и обменяйте ценна информация с тях.

Искате абонамент?

Абонирайте се за обновяване и поддръжка на SOLIDWORKS. Изпратете запитване и наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да Ви съдейства.
Абонамент