SOLIDWORKS Поддръжка

Абонамент за обновяване и поддръжка на SOLIDWORKS

Оптимизирайте инвестицията си в SOLIDWORKS с високо квалифицирана техническа поддръжка от сертифицирания екип на ДиТра. Възползвайте се от възможности за сертифициране и придобиване на допълнителна квалификация. Разширете възможностите на вашите инженерни места с безплатните допълнителни модули SOLIDWORKS Visualize и SOLIDWORKS CAM, и новите версии и сервизни пакети.

Абонаментът на SOLIDWORKS ви осигурява незабавен и изключителен достъп до всички нови версии и надстройки на SOLIDWORKS. Чрез абонамента ще останете актуални и конкурентоспособни, като максимално увеличавате стойността, която получавате от вашия софтуер SOLIDWORKS.

Абонаментът за обновяване и поддръжка на SOLIDWORKS ви предоставя пълен достъп до новите версии, сервизни пакети и надстройки на софтуера на SOLIDWORKS. Техническа поддръжка на място при потребителия, имейл и телефон. Богати онлайн ресурси за надграждане на вашите знания и ефективност.

Поддръжка
Сертификат

Петър Симов
Абонирайте се за обновяване и поддръжка на SOLIDWORKS. Изпратете запитване и наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да Ви съдейства.