ДиТра е центърът за 3D решения на ТехноЛогика

Вече 30 години екипът ни помага на индустриалните фирми у нас да повишават конкурентоспособността си, улеснявайки създаването на иновации.

ДиТра предлага комплексни решения за проектиране на изделията, инженерни симулации, техническа комуникация и цялостно управление на инженерната дейност, базирани върху продуктите на DS SOLIDWORKS Corp.

Техническите ни експерти имат решаваща роля за пълноценната работа на стотици металорежещи NC машини, програмирани с CAM решения от ДиТра. В десетки предприятия ефективно се използват доставени от нас системи за 3D печат и 3D сканиране.

Над 700 компании ни се доверяват всеки ден

Над 700 индустриални компании използват активно решенията, предоставени от ДиТра. Не е случаен фактът, че множество наши клиенти са сред лидерите в техния бранш, благодарение на успешните внедрявания, реализирани от експертния ни екип.

Имаме пълния пакет сертификати по стандартите на SOLIDWORKS

ДиТра е единствената компания на Балканите, която притежава пълния пакет фирмени сертификати по стандартите на SOLIDWORKS, а това ви гарантира, че можете да разчитате на CAD екип с изключително високо ниво на квалификация. Реализираните с негова помощ решения за инженерно проектиране повишават всекидневно ефективността на стотици фирми в широк набор от индустрии.

Успешно внедряваме авангардни решения за производство

ДиТра успешно внедрява авангардни решения за производство, използвани от десетки предприятия, заводи и цехове. Благодарение на нашия експертен CAM екип, стотици фрезови, стругови, струго-фрезови и нишкови ерозийни машини пълноценно използват производствения си капацитет.

Първи в България осигуряваме 3D принтери на индустрията

От 1996 г. ДиТра доставя и внедрява индустриални 3D принтери от нашия партньор и световен лидер в областта – Stratasys. Те намират успешно приложение в различни индустрии като машиностроене, електроника, архитектура, дентална медицина и много други.

Също така нашите експерти по 3D принтиране осъществяват множество услуги, базирани на различни технологии за 3D печат, използвайки собствения машинен парк на фирмата.

3D скенери за по-голяма прецизност и контрол на качеството

Благодарение на ДиТра все повече български компании повишават своята конкурентоспособност, производителност и прецизност, използвайки напълно портативните 3D скенери на Creaform. Нашите експерти предлагат цялата гама скенери на водещия световен производител. Ефективни решения от Creaform ускоряват в пъти процесите по инспекция и обратен инженеринг.

Работим в тясна връзка с водещите технически университети в България

Целият екип на ДиТра работи в тясна връзка с водещите технически университети в България и в региона, като им предоставя софтуерни лицензи, ефективно обучение и професионална поддръжка. В тях се използват над 2000 мрежови лиценза на продуктите на SOLIDWORKS и десетки лицензи на CAM продукти.