За нас Дитра

За ДиТра

Мисия, дейности, екип, достижения, партньори и клиенти

Екпиът на ДиТра

Вече 30 години екипът ни помага на индустриалните фирми у нас да повишават конкурентоспособността си, улеснявайки създаването на иновации.

ДиТра предлага комплексни решения за проектиране на изделията, инженерни симулации, техническа комуникация и цялостно управление на инженерната дейност, базирани върху продуктите на DS SOLIDWORKS Corp.

Техническите ни експерти имат решаваща роля за пълноценната работа на стотици металорежещи NC машини, програмирани с CAM решения от ДиТра. В десетки предприятия ефективно се използват доставени от нас системи за 3D печат и 3D сканиране.

Над 700 индустриални компании използват активно решенията, предоставени от ДиТра. Не е случаен фактът, че множество наши клиенти са сред лидерите в техния бранш, благодарение на успешните внедрявания, реализирани от експертния ни екип.

Имаме доверието на над 500 компании
Пълен пакет сертификати по стандартите на SOLIDWORKS

ДиТра е единствената компания на Балканите, която притежава пълния пакет фирмени сертификати по стандартите на SOLIDWORKS, а това ви гарантира, че можете да разчитате на CAD екип с изключително високо ниво на квалификация. Реализираните с негова помощ решения за инженерно проектиране повишават всекидневно ефективността на стотици фирми в широк набор от индустрии.

ДиТра успешно внедрява авангардни решения за производство, използвани от десетки предприятия, заводи и цехове. Благодарение на нашия експертен CAM екип, стотици фрезови, стругови, струго-фрезови и нишкови ерозийни машини пълноценно използват производствения си капацитет.

Успешно внедряваме авангардни решения за производство
Дългогодишен опит при внедряването на 3D принтери Stratasys

От 1996 г. ДиТра доставя и внедрява индустриални 3D принтери от нашия партньор и световен лидер в областта – Stratasys. Те намират успешно приложение в различни индустрии като машиностроене, електроника, архитектура, дентална медицина и много други.

Също така нашите експерти по 3D принтиране осъществяват множество услуги, базирани на различни технологии за 3D печат, използвайки собствения машинен парк на фирмата.

Благодарение на ДиТра все повече български компании повишават своята конкурентоспособност, производителност и прецизност, използвайки напълно портативните 3D скенери на Creaform. Нашите експерти предлагат цялата гама скенери на водещия световен производител. Ефективни решения от Creaform ускоряват в пъти процесите по инспекция и обратен инженеринг.

Повишаваме конкурентноспособността на все повече български компании
Работим в тясна връзка с водещите технически университети в България

Целият екип на ДиТра работи в тясна връзка с водещите технически университети в България и в региона, като им предоставя софтуерни лицензи, ефективно обучение и професионална поддръжка. В тях се използват над 2000 мрежови лиценза на продуктите на SOLIDWORKS и десетки лицензи на CAM продукти.