Моделирайте. Общувайте. Създавайте иновации.

Създавайте органични форми и сложни повърхнини лесно чрез облачно базираното решение за Sub-D моделиране, което работи върху платформата 3DEXPERIENCE и е съвместимо със SOLIDWORKS. Лесно и бързо създавайте, преглеждайте и оценявайте органични и ергономични форми с 3D Sculptor, който включва приложението xShape. Използвайте го в съчетание с останалите решения, за да проектирате, разработвате и симулирате вашите продукти, и да управлявате данните за тях в целия им жизнен цикъл.

Основна функционалност и ползи за потребителя

Създавайте бързо сложни повърхнини чрез интуитивни действия „натискане“ и „издърпване“, за да постигнете желаните форми. Използвайте изображения и скици като шаблони, за да генерирате повърхнинна 3D геометрия.

Дайте възможност на индустриалните дизайнери и машинните инженери да работят по-тясно от всякога, като обменят информация за проектите, без необходимост от файлови трансформации между продукти за механичен и индустриален дизайн. Платформата 3DEXPERIENCE предоставя пълен набор от съвместими решения за моделиране в облачното пространство.

Използвайте вашите проекти в 3D Sculptor чрез директен импорт и експорт в SOLIDWORKS CAD. Когато модифицирате моделите в SOLIDWORKS, вашите файлове на 3D Sculptor се актуализират автоматично и обратно. Също така, можете безпроблемно да преминавате между 3D Creator, 3D Sculptor и всички останали решения за проектиране на 3DEXPERIENCE.

Създайте свои собствени табла за управление и свои общности, за да преглеждате и споделяте последните данни.  Управлявайте и възлагайте задачи на членовете на екипа просто чрез drag-and-drop за всеки конкретен проект. Използвайте 3DEXPERIENCE Marketplace и поръчвайте с лекота компоненти и услуги от доставчици, разположени в различни точки на света.

С нарастващото си портфолио от решения, платформата 3DEXPERIENCE ви позволява да управлявате всички аспекти на процеса на разработване на вашите продукти. Преглеждайте, коментирайте, управлявайте и споделяйте проекти от всяко място, по всяко време и на всяко устройство. Редуцирайте разходите за инфраструктура, режийните разходи за ИТ, цената и сложността на поддръжката на софтуера, като използвате защитена облачна технология.

Свързани публикации

Успешно приключиха още две внедрявания на системата за управление на инженерните данни SOLIDWORKS PDM Professional

Успешно приключиха още две внедрявания на системата за управление на инженерните данни SOLIDWORKS PDM Professional

Наред със безспорните предимства и възможности на системата за инженерно проектиране SOLIDWORKS, две предприятия започнаха…

Със SOLIDWORKS „Софтгруп“ подобрява възможностите си за проектиране и изграждане на машини за фармацевтиката

Със SOLIDWORKS „Софтгруп“ подобрява възможностите си за проектиране и изграждане на машини за фармацевтиката

Едно от най-сериозните глобални предизвикателства пред фармацевтичната индустрия е борбата срещу фалшифицирането на лекарствените продукти.…