Допълнителни приложения

Допълнителни приложения

Приложения, добавящи към вашите CAD пакети възможности за автоматизирано проектиране, създаване на техническа документация и генериране на фотореалистични изображения

С приложенията SOLIDWORKS Visualize, DraftSight и DriveWorks вие разполагате с комплексен пакет от възможности за развитие на вашия бизнес, без да е необходимо да инвестирате в скъпи разработки.

Информация за приложенията на SOLIDWORKS, които предлагаме

  • SOLIDWORKS Visualize
  • DraftSight
  • DriveWorks
SOLIDWORKS Visualize

Със SOLIDWORKS Visualize превръщате своите проекти и идеи във впечатляваща реалност.  SOLIDWORKS Visualize  e създаден с мисъл за всеки, който би желал да създава професионални, фотореалистични изображения, впечатляващи анимации и друго 3D съдържание по бърз и същевременно лесен начин. Това е решението, което помага на инвеститори и потенциални клиенти да се докоснат и изградят възможно най-близка представа за изделието в ранна фаза от неговото проектиране — без да е необходимо да инвестирате в скъпи разработки, прототипиране и допълнителни маркетингови активности. SOLIDWORKS Visualize ви помага да елиминирате грешките и вашите продукти да достигат до пазара много по-бързо.

SOLIDWORKS Visualize Standard е решение, включено в пакетите SOLIDWORKS Professional и SOLIDWORKS Premium в абонамент. Това е най-бързият и лесен начин да създавате фотореалистични изображения – всеки път, когато трябва да „заснемете“ своята 3D информация.

SOLIDWORKS Visualize Professional е пълнофункционално решение за лесно създаване на фотореалистични изображения с множество ефекти, анимации, видеа и интерактивно съдържание.

DraftSight

DraftSight е мултифункционално 2D и 3D CAD решение за архитекти, дизайнери, инженери и конструктори. Освен това, DraftSight е подходящ, както за професионалисти, използващи активно CAD софтуер, така и за преподаватели, студенти и хора, създаващи проекти в свободното си време.

Новата версия значително повишава производителността и надеждността на софтуера, добавяйки най-желаните и най-предпочитаните от потребителите опции и функции. С DraftSight бързо и ефективно създавате, редактирате, разглеждате и маркирате всякакви видове 2D и 3D DWG файлове. Познатият и интуитивен за използване интерфейс помага за лесно преминаване от вашето настоящо CAD приложение.

Това решение предоставя истинска свобода да работите по удобен начин. Можете с лекота да преминавате от 2D скициране към 3D моделиране и обратно  за оптимизиране и детайлизиране на проектите, по които работите. Разчитате на пълна интеграция с други решения на Dassault Systèmes и SOLIDWORKS, включително на SOLIDWORKS PDM за лесно управление на вашите инженерни данни. DraftSight Ви дава пълна свобода и лекота на работа, за да създадете желания проект, без значение от сложността и спецификата му.

DriveWorks

DriveWorks е комплексен софтуер, използван от компаниите за създаване на собствено решение за автоматизиране на процесите по дизайн, конфигураторане, онлайн продажби и др. DriveWorks дава възможност на инженерите, на екипите, свързани с дистрибуцията и продажбите, както и на вашите клиенти сами да създават и конфигурират изделия по удобен за тях начин, без ангажиране и натоварване на консруктивния отдел. Това решение автоматизира създаването на CAD модели, чертежи, специфична продажбена документация и на данни за производството.

Благодарение на DriveWorks автоматизирате задачите си, елиминирате грешките, повишавате своите продажби и доставяте специфично създадени изделия на клиентите в максимално кратки срокове.


Живко Гогаджов