Stratasys J55

Идеите оживяват с новия 3D принтер от Stratasys J55!

Stratasys J55

От първоначалната идея, през грубите скици и прецизните чертежи, до създаването на висококачествени модели, максимално близки до крайния продукт, 3D принтерът Stratasys J55 дава възможност на дизайнери, архитекти и инженери да оживяват идеите си, без загуба на излишни средства и време.

Тази иновативна платформа изисква нулево механично калибриране. Подходяща за всеки, който иска да съкрати времето за пускане на нов продукт на пазара и да изпревари конкуренцията. Stratasys J55 може да принтира модели в близо 500 000 цвята, от които над 2000 са сертифицирани по стандарта PANTONE® за истинност на цветовете. Разполага с различни видове материали както за индустриален, така и за механичен дизайн.

Stratasys J55
Stratasys J55

Без токсични изпарения или шум, Вие можете да работите нормално, докато седите точно до J55. Изключително тих принтер, който работи с 53 децибела – това е приблизително същото като домакински хладилник. Без наличие на неприятна миризма благодарение на ProAero Air Extractor, който ефективно улавя и филтрира изпаренията, за безопасна работа без мирис.

Усъвършенствайте Вашия творчески процес. Бързо принтирайте детайли с висока резолюция и разнообразие от материали.

J55 предлага най-доброто съотношение на пазара между големина на работна област и нейното запълване с модели за печат.

Имате на разположение прозрачни материали, палитра от близо 500 000 цвята, част от тях PANTHON сертифицирани и в допълнение множество текстури.

Проектирана да работи в офис или студио. Компактна машина без токсични изпарения или шум.

Габаритни размери и тегло 651 x 661 x 1551 mm/ 228 kg
Максимална работна областдо 1 174 cm²
Дебелина на изграждащия слой18 микрона
Работни режимивисоко качество на повърхнината (18,75 микрона)
Секции за материалобщо 5 (вътрешни) – 4 изграждащ / 1 поддържащ
Изисквания към работната среда18 – 25◦C; влажност 30 – 70%
Ниво на шуммаксимум 53 dB по време на работа
Изисквания към захранванетомонофазно 220-240V; 50-60Hz 3A
Спазване на нормативна уредбаCE, FCC, EAC
Stratasys J55

Твърди непрозрачни: VeroCyan™, VeroMagenta™, VeroYellow™, VeroPureWhite™ и VeroBlackPlus™. Прозрачни: VeroClear™

VeroVivid

Това са материалите от серията Vero за създаване на пълноцветни модели с живи цветове. Позволяват принтирането на прототипи с много добра гладкост, детайлност на повърхнината и стабилност на размерите. Могат да се създават модели в над 500 000 цвята, от които над 2000 са сертифицирани по PANTONE®.

Материалът VeroClear™ е многофункционален прозрачен PolyJet фотополимер, съчетаващ стабилност на размерите и гладкост на повърхнината, и подходящ за симулиране на прозрачност. Поради структурата на материала, не са подходящи за тестване на светлопроводимост.

Твърди прозрачни материали
DraftGrey

Фотополимерът MED610 се отличава със стабилност на размерите и частична прозрачност. Подходящ е за различни приложения в медицината, там където е необходим продължителен контакт с кожата и краткотраен контакт с лигавицата – до 24 часа.

Нетоксичен гелобразен материал, който се премахва ръчно или с вода.

DraftGrey


Велин Недялков