Вече можете да контролирате целия творчески процес.

От първоначалната идея, през грубите скици и прецизните чертежи, до създаването на висококачествени модели, максимално близки до крайния продукт, 3D принтерът Stratasys J55 дава възможност на дизайнери, архитекти и инженери да оживяват идеите си, без загуба на излишни средства и време.

Отпечатайте дори и най-смелите си идеи с пълноцветната PolyJet система, без съдействието на висококвалифициран оператор.

Тази иновативна платформа изисква нулево механично калибриране. Подходяща за всеки, който иска да съкрати времето за пускане на нов продукт на пазара и да изпревари конкуренцията. Stratasys J55 може да принтира модели в близо 500 000 цвята, от които над 2000 са сертифицирани по стандарта PANTONE® за истинност на цветовете. Разполага с различни видове материали както за индустриален, така и за механичен дизайн.

Студията, офисите и класните стаи не са производствени площи, и не бива да бъдат. Компактната машина се вписва навсякъде.

Без токсични изпарения или шум, Вие можете да работите нормално, докато седите точно до J55. Изключително тих принтер, който работи с 53 децибела – това е приблизително същото като домакински хладилник. Без наличие на неприятна миризма благодарение на ProAero Air Extractor, който ефективно улавя и филтрира изпаренията, за безопасна работа без мирис.

Качество

Усъвършенствайте Вашия творчески процес. Бързо принтирайте детайли с висока резолюция и разнообразие от материали.

Производствен капацитет

J55 предлага най-доброто съотношение на пазара между големина на работна област и нейното запълване с модели за печат.

Разнообразие

Имате на разположение прозрачни материали, палитра от близо 500 000 цвята, част от тях PANTHON сертифицирани и в допълнение множество текстури.

Офис машина

Проектирана да работи в офис или студио. Компактна машина без токсични изпарения или шум.

Продуктова спецификация

Габаритни размери и тегло
651 x 661 x 1551 mm/ 228 kg
Максимална работна област
до 1 174 cm²
Дебелина на изграждащия слой
18 микрона
Работни режими
високо качество на повърхнината (18,75 микрона)
Изисквания към работната среда
18 – 25◦C; влажност 30 – 70%
Секции за материал
общо 5 (вътрешни) – 4 изграждащ / 1 поддържащ
Ниво на шум
максимум 53 dB по време на работа
Изисквания към захранването
монофазно 220-240V; 50-60Hz 3A
Спазване на нормативна уредба
CE, FCC, EAC

Работни материали

Твърди непрозрачни: VeroCyan™, VeroMagenta™, VeroYellow™, VeroPureWhite™ и VeroBlackPlus™. Прозрачни: VeroClear™

VeroVivid

Това са материалите от серията Vero за създаване на пълноцветни модели с живи цветове. Позволяват принтирането на прототипи с много добра гладкост, детайлност на повърхнината и стабилност на размерите. Могат да се създават модели в над 500 000 цвята, от които над 2000 са сертифицирани по PANTONE®.

VeroClear

Материалът VeroClear™ е многофункционален прозрачен PolyJet фотополимер, съчетаващ стабилност на размерите и гладкост на повърхнината, и подходящ за симулиране на прозрачност. Поради структурата на материала, не са подходящи за тестване на светлопроводимост.

DraftGrey

Фотополимерът MED610 се отличава със стабилност на размерите и частична прозрачност. Подходящ е за различни приложения в медицината, там където е необходим продължителен контакт с кожата и краткотраен контакт с лигавицата – до 24 часа.

Поддържащ материал

Нетоксичен гелобразен материал, който се премахва ръчно или с вода.

Искате оферта за цена?

Изпратете запитване и наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да Ви предостави най-добрата оферта за Вашите нужди и предпочитания.
Изпратете запитване

Изтеглете брошура

Изтеглете брошурата

Свързани публикации