Fortus 380mc™ Carbon Fiber – съчетание на точност, надеждност и повторяемост на резултатите с отличните физико-механични характеристики на Nylon12CF, подсилен с въглеродни влакна

Благодарение на въглеродните влакна, които са 35% от масата на материала, това е най-доброто решение на пазара, когато фирмите се нуждаят от изделия, притежаващи здравина и твърдост. Системата е подходяща за производство на функционални прототипи, крайни изделия в малки серии и монтажни и технологични приспособления, които ще бъдат подложени на високи натоварвания.

Основни характеристики на Stratasys F120

Габаритни размери и тегло
1295 x 902 x 1984 mm / 601 kg
Максимална работна област
Stratasys FORTUS 380mc: 355 x 305 x 305 mm
Дебелина на изграждащия слой
ASA: 0.330 mm – 0.127 mm FDM Nylon 12CF: 0.254 mm
Точност на изграждане
+/- 0.127mm или +/- 0.0015mm/mm в зависимост от това коя стойност е по-голяма. Точността зависи от геометрията на произвеждания детайл.
Секции за материал
общо 2 (вътрешни) – 1 изграждащ / 1 поддържащ.
Системни изисквания
Windows 7, 8, 8.1 и 10 (само 64bit).
Изисквания към захранването
208VAC трифазно, 50/60 Hz, 18 Amps
Спазване на нормативна уредба
CE, cTUVus, EAC, FCC Part B

ASA

Добър избор за създаване на функционални прототипи, съчетаващ якостни характеристики и UV-устойчивост, което го прави подходящ за производство на детайли, изложени на външни атмосферни условия. Произведените детайли се отличават с много добър естетически вид. Има разнообразие от цветове.

FDM Nylon 12CF (полиамид)

Този материал надгражда свойствата на Nylon 12 благодарение на наличните въглеродни влакна, които са 35% от теглото на материала. От наличните FDM материали, този има най-високо съотношение на твърдост към тегло и е подходящ за замяна на алуминиеви или метални сплави, използвани в производството.

SR-30

Водоразтворим поддържащ материал, който помага да създавате с лекота детайли със сложни форми и сборки, без да правите компромис с качеството на повърхнината.

Искате оферта за цена?

Изпратете запитване и наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да Ви предостави най-добрата оферта за Вашите нужди и предпочитания.
Изпратете запитване

Свързани публикации

Успешно приключиха още две внедрявания на системата за управление на инженерните данни SOLIDWORKS PDM Professional

Успешно приключиха още две внедрявания на системата за управление на инженерните данни SOLIDWORKS PDM Professional

Наред със безспорните предимства и възможности на системата за инженерно проектиране SOLIDWORKS, две предприятия започнаха…

Със SOLIDWORKS „Софтгруп“ подобрява възможностите си за проектиране и изграждане на машини за фармацевтиката

Със SOLIDWORKS „Софтгруп“ подобрява възможностите си за проектиране и изграждане на машини за фармацевтиката

Едно от най-сериозните глобални предизвикателства пред фармацевтичната индустрия е борбата срещу фалшифицирането на лекарствените продукти.…