Fortus 380mc™ Carbon Fiber – съчетание на точност, надеждност и повторяемост на резултатите с отличните физико-механични характеристики на Nylon12CF, подсилен с въглеродни влакна

Благодарение на въглеродните влакна, които са 35% от масата на материала, това е най-доброто решение на пазара, когато фирмите се нуждаят от изделия, притежаващи здравина и твърдост. Системата е подходяща за производство на функционални прототипи, крайни изделия в малки серии и монтажни и технологични приспособления, които ще бъдат подложени на високи натоварвания.

Основни характеристики на Stratasys F120

Габаритни размери и тегло
1295 x 902 x 1984 mm / 601 kg
Максимална работна област
Stratasys FORTUS 380mc: 355 x 305 x 305 mm
Дебелина на изграждащия слой
ASA: 0.330 mm – 0.127 mm FDM Nylon 12CF: 0.254 mm
Точност на изграждане
+/- 0.127mm или +/- 0.0015mm/mm в зависимост от това коя стойност е по-голяма. Точността зависи от геометрията на произвеждания детайл.
Секции за материал
общо 2 (вътрешни) – 1 изграждащ / 1 поддържащ.
Системни изисквания
Windows 7, 8, 8.1 и 10 (само 64bit).
Изисквания към захранването
208VAC трифазно, 50/60 Hz, 18 Amps
Спазване на нормативна уредба
CE, cTUVus, EAC, FCC Part B

ASA

Добър избор за създаване на функционални прототипи, съчетаващ якостни характеристики и UV-устойчивост, което го прави подходящ за производство на детайли, изложени на външни атмосферни условия. Произведените детайли се отличават с много добър естетически вид. Има разнообразие от цветове.

FDM Nylon 12CF (полиамид)

Този материал надгражда свойствата на Nylon 12 благодарение на наличните въглеродни влакна, които са 35% от теглото на материала. От наличните FDM материали, този има най-високо съотношение на твърдост към тегло и е подходящ за замяна на алуминиеви или метални сплави, използвани в производството.

SR-30

Водоразтворим поддържащ материал, който помага да създавате с лекота детайли със сложни форми и сборки, без да правите компромис с качеството на повърхнината.

Искате оферта за цена?

Изпратете запитване и наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да Ви предостави най-добрата оферта за Вашите нужди и предпочитания.
Изпратете запитване

Свързани публикации