Със серията Connex3 добавяте естетика в разработката и производството на нови изделия

Тези принтери работят с до три материала едновременно, като ги смесват, което ви позволява да отпечатвате детайли, притежаващи ценни механични, оптични или термични свойства. Системите от серията Connex3 печатат в цветовия модел CMY и благодарение на възможността за смесване на материалите, създават детайли с плавни цветни градиенти и текстури.

С машините от тази серията не е нужно да печатате поотделно детайлите на една сборка, когато съставните й компоненти са от различни видове пластмаса. Печатайте детайли с различни физико-механични свойства и избирайте от богатия набор от над 1000 материала – от твърди до имитиращи качествата на каучука, от прозрачни до непрозрачни, от неутрално оцветени до такива с живи цветове, от стандартни до биосъвместими. Просто зареждате нужните ви материали, подготвяте работния джоб и започвате да печатате. Ефективният работен процес ви гарантира, че ще прекарвате по-малко време в наблюдение на принтера и последваща обработка на произведените модели.

Продуктова спецификация

Габаритни размери и тегло на машините
1400 x 1260 x 1100 mm / 430 kg (и за двете машини)
Габаритни размери и тегло на секцията за материалите
330 x 1170 x 640 mm / 76 kg (и за двете машини)
Максимална работна област
342 x 342 x 200 mm; 490 x 390 x 200 mm
Минимална дебелина на изграждащия слой
16 микрона
Работни режими
висока скорост на принтиране (30 микрона), високо качество на повърхнината (16 микрона), създаване на композитни материали (30 микрона)
Резолюция на изграждане
X-ос: 600 dpi; Y-ос: 600 dpi; Z-ос: 1600 dpi
Точност на изграждане
от 20 до 80 микрона и зависи от геометрията на детайла, неговия размер и ориентацията в работната област
Секции за материал
общо 8 (вътрешни) – 6 изграждащ / 2 поддържащ материал
Изисквания към работната среда
18 – 25◦C; влажност 30 – 70%
Работен софтуер
интуитивен софтуер за 3D принтиране Objet Studio™
Системни изисквания
Windows 7 и 8
Изисквания към захранването
монофазно 200-240V; 50-60Hz
Спазване на нормативна уредба
CE/FCC

Работни стандартни материали

Твърди непрозрачни: VeroWhitePlus™,Vero PureWhite™ VeroGray™, VeroBlue™ и VeroBlackPlus™, VeroCyan™, VeroMagenta™, VeroYellow™. Прозрачни: RGD720 и VeroClear™. Симулиращи качествата на полипропилена: Rigur™ и Durus™. Температуроустойчив: RGD525. Каучукоподобни: Agilus30™, TangoPlus™, TangoBlackPlus™, TangoBlack™ и TangoGray™. Биосъвместим: MED610

Твърди непрозрачни материали

Това са материалите от серията Vero. Позволяват принтирането на прототипи с много добра гладкост, детайлност на повърхнината и стабилност на размерите. Подходящи са за създаване на функционални прототипи, монтажни и технологични приспособления, както и еталонни форми за създаване на силиконови форми за леене.

Твърди прозрачни материали

Това са материалите RGD720 и VeroClear™. Многофункционални прозрачни PolyJet фотополимери, съчетаващи стабилност на размерите и гладкост на повърхнината и подходящи за симулиране на прозрачност. Поради структурата на материала, не са подходящи за тестване на светлопроводимост.

Симулиращи полипропилен

Rigur™ и Durus™ са висококачествени материали, симулиращи характеристиките на полипропилена. Отличават се с добра здравина и много добро качество на повърхнината на произведените модели. Подходящи са за създаване на функционални прототипи за тестване на сглобката без използване на скрепителни елементи.

Температуроустойчив

Комбинирайки температуроустойчивост със стабилност на размерите, материалът RGD525 може да се използва за тестване на поведението на статични детайли при нагряване. Температурата на топлинна деформация на този фотополимер достига до 80◦C.

Каучукоподобни

Това са материалите Agilus30™ (черен и прозрачен), TangoPlus™, TangoBlackPlus™, TangoBlack™ и TangoGray™. Подходящи са за бързо и лесно прототипиране на каучукоподобни детайли. Имат добра якост на опън и на срязване.

Биосъвместим

Фотополимерът MED610 се отличава със стабилност на размерите и частична прозрачност. Подходящ е за различни приложения в медицината, там където е необходим продължителен контакт с кожата и краткотраен контакт с лигавицата – до 24 часа.

Поддържащ материал

Нетоксичен гелообразен материал, който се премахва ръчно или с вода.

Поддържащ материал

Водоразтворим нетоксичен гелообразен материал.

Работни композитни материали

Digital ABS и Digital ABS2. Голямо разнообразие от материали оцветени в живи цветове – твърди и полупрозрачни. Композитни гъвкави материали. Симулиращи свойствата на полипропилена с подобрена температуроустойчивост

Digital ABS и Digital ABS2

Тези материали симулират свойствата на стандартния ABS, като комбинират устойчивост на висока температура и здравина, включително и при тънкостенни детайли. Налични са в цвят слонова кост и зелен.

Тези материали симулират свойствата на стандартния ABS, като комбинират устойчивост на висока температура и здравина, включително и при тънкостенни детайли. Налични са в цвят слонова кост и зелен.

Цветни непрозрачни и полупрозрачни материали

Получават се при комбинация между наличните твърди непрозрачни и прозрачни материали. Благодарение на това смесване могат да се произвеждат детайли с плавни цветни градиенти и текстури.

Композитни гъвкави материали

Получават се при комбинацията между наличните твърди и каучукоподобни материали. Благодарение на това смесване получавате материали с различни стойности на твърдост по Скала А – от 27 до 95. Има възможност и за производство на цветни модели.

Изтеглете брошура

Изтеглете брошурата

Искате оферта за цена?

Изпратете запитване и наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да Ви предостави най-добрата оферта за Вашите нужди и предпочитания.
Изпратете запитване

Свързани публикации