Objet30 Pro

Повече възможности с персонален 3D принтер

Objet30 Pro

Получавате машина, работеща с 8 различни материала, включително прозрачен, имитиращ качествата на полипропилена и температуроустойчив. Този 3D принтер е проектиран да бъде лесен за работа и поддръжка. Поради компактния си размер, Objet30 Pro може да бъде поставен на бюро със стандартни размери и да се използва в офиса.

Габаритни размери и тегло на машините825 x 620 x 590 mm / 106 kg
Максимална работна област294 x 192 x 148.6 mm
Дебелина на изграждащия слой28- и 16 микрона
Работни режимивисока скорост на принтиране (28 микрона), високо качество на повърхнината (16 микрона само за VeroClear)
Резолюция на изгражданеX-ос: 600 dpi; Y-ос: 600 dpi; Z-ос: 1600 dpi
Точност на изграждане0.100mm и зависи от геометрията на детайла, неговият размер и ориентацията в работната област
Секции за материалобщо 4 (вътрешни) – 2 изграждащ / 2 поддържащ м-л.
Изисквания към работната среда18 – 25◦C; влажност 30 – 70%
Системни изискванияWindows XP, 7 и 8
Изисквания към захранванетомонофазно 200-240V; 50-60Hz 3.5A
Спазване на нормативна уредбаCE/FCC/RoHS
Objet30 Pro

Твърди непрозрачни: VeroWhitePlus™, VeroGray™, VeroBlue™ и VeroBlackPlus™. Прозрачни: VeroClear™. Симулиращи качествата на полипропилена: Rigur™ и Durus™. Температуроустойчив

Твърди непрозрачни материали

Това са материалите от серията Vero. Позволяват принтирането на прототипи с много добра гладкост, детайлност на повърхнината и стабилност на размерите. Подходящи са за създаване на функционални прототипи, монтажни и технологични приспособления, както и еталонни форми за създаване на силиконови форми за леене.

Това са материалите RGD720 и VeroClear™. Многофункционални прозрачни PolyJet фотополимери, съчетаващи стабилност на размерите и гладкост на повърхнината и подходящи за симулиране на прозрачност. Поради структурата на материала не са подходящи за тестване на светлопроводимост.

Твърди прозрачни материали
Симулиращи полипропилен

Rigur™ и Durus™ са висококачествени материали, симулиращи характеристиките на полипропилена. Отличават се с добра здравина и много добро качество на повърхнината на произведените модели. Подходящи са за създаване на функционални прототипи за тестване на сглобката без използване на скрепителни елементи.

Комбинирайки температуроустойчивост със стабилност на размерите, този материал може да се използва за тестване на поведението на статични детайли при нагряване. Температурата на топлина деформация на този фотополимер достига до 80◦C.

Температуроустойчив
Поддържащ материал

Нетоксичен гелообразен материал, който се премахва ръчно или с вода.


Велин Недялков