Objet30 Prime е най-универсалният настолен 3D принтер на пазара, който работи с 12 фотополимерни материала, включително каучукоподобен и биосъвместим.

Получавате офис машина, работеща в три режима на работа – високо качество на повърхнината, висока скорост на принтиране и новия икономичен режим. Последният е наличен само за Prime и с него бързо можете да принтирате различни варианти на вашето изделие на ниска цена.

Отпечатвайте с лекота прототипи с много добра детайлност на повърхнината и гъвкави компоненти. Използвайте каучукоподобния материал за прототипиране на различни видове уплътнения. Пробвайте дори и най-смелите си тримерни идеи – от първоначалния вариант до прецизния дизайн на продукта преди неговото производство.

Продуктова спецификация

Габаритни размери и тегло
825 x 620 x 590 mm / 106 kg
Максимална работна област
294 x 192 x 148.6 mm
Дебелина на изграждащия слой
36-, 28- и 16 микрона
Работни режими
икономичен (36 микрона), висока скорост на принтиране (28 микрона), високо качество на повърхнината (16 микрона)
Резолюция на изграждане
X-ос: 600 dpi; Y-ос: 600 dpi; Z-ос: 1600 dpi
Точност на изграждане
0.100mm и зависи от геометрията на детайла, неговият размер и ориентацията в работната област
Секции за материал
общо 4 (вътрешни) – 2 изграждащ / 2 поддържащ м-л.
Изисквания към работната среда
18 – 25◦C; влажност 30 – 70%
Системни изисквания
Windows XP, 7 и 8
Изисквания към захранването
монофазно 200-240V; 50-60Hz 3.5A
Спазване на нормативна уредба
CE/FCC/RoHS

Работни материали

Tвърди непрозрачни: VeroWhitePlus™, VeroGray™, VeroBlue™ и VeroBlackPlus™. Прозрачни: RGD720 и VeroClear™. Симулиращи качествата на полипропилена: Rigur™ and Durus™. Температуроустойчив. Kаучукоподобни: TangoGray™ и TangoBlack™. Биосъвместим: MED610

Твърди непрозрачни материали

Това са материалите от серията Vero. Позволяват принтирането на прототипи с много добра гладкост, детайлност на повърхнината и стабилност на размерите. Подходящи са за създаване на функционални прототипи, монтажни и технологични приспособления, както и еталонни форми за създаване на силиконови форми за леене.

Твърди прозрачни материали

Това са материалите RGD720 и VeroClear™. Многофункционални прозрачни PolyJet фотополимери, съчетаващи стабилност на размерите и гладкост на повърхнината и подходящи за симулиране на прозрачност. Поради структурата на материала не са подходящи за тестване на светлопроводимост.

Симулиращи полипропилен

Rigur™ и Durus™ са висококачествени материали, симулиращи характеристиките на полипропилена. Отличават се с добра здравина и много добро качество на повърхнината на произведените модели. Подходящи са за създаване на функционални прототипи за тестване на сглобката без използване на скрепителни елементи.

Температуроустойчив

Комбинирайки температуроустойчивост със стабилност на размерите, този материал може да се използва за тестване на поведението на статични детайли при нагряване. Температурата на топлина деформация на този фотополимер достига до 80◦C.

Каучукоподобни

Това са материалите от сериите TangoGray™ и TangoBlack™. Подходящи са за бързо и лесно прототипиране на каучукоподобни детайли. Имат добра якост на опън и на срязване.

Биосъвместим

Фотополимерът MED610 се отличава със стабилност на размерите и частична прозрачност. Подходящ е за различни приложения в медицината, там където е необходим продължителен контакт с кожата и краткотраен контакт с лигавицата – до 24 часа.

Поддържащ материал

Нетоксичен гелообразен материал, който се премахва ръчно или с вода.

Искате оферта за цена?

Изпратете запитване и наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да ви изпрати изпрати най-добрата оферта за Вашите нужди и предпочитания.
Изпратете запитване

Изтеглете брошура

Изтеглете брошурата

Свързани публикации