Objet30 Prime

Повече възможности с персонален 3D принтер

Objet30 Prime

Получавате офис машина, работеща в три режима на работа – високо качество на повърхнината, висока скорост на принтиране и новия икономичен режим. Последният е наличен само за Prime и с него бързо можете да принтирате различни варианти на вашето изделие на ниска цена.

Отпечатвайте с лекота прототипи с много добра детайлност на повърхнината и гъвкави компоненти. Използвайте каучукоподобния материал за прототипиране на различни видове уплътнения. Пробвайте дори и най-смелите си тримерни идеи – от първоначалния вариант до прецизния дизайн на продукта преди неговото производство.

Габаритни размери и тегло на машините825 x 620 x 590 mm / 106 kg
Максимална работна област294 x 192 x 148.6 mm
Дебелина на изграждащия слой36-, 28- и 16 микрона
Работни режимиикономичен (36 микрона), висока скорост на принтиране (28 микрона), високо качество на повърхнината (16 микрона)
Резолюция на изгражданеX-ос: 600 dpi; Y-ос: 600 dpi; Z-ос: 1600 dpi
Точност на изграждане0.100mm и зависи от геометрията на детайла, неговият размер и ориентацията в работната област
Секции за материалобщо 4 (вътрешни) – 2 изграждащ / 2 поддържащ м-л.
Изисквания към работната среда18 – 25◦C; влажност 30 – 70%
Системни изискванияWindows XP, 7 и 8
Изисквания към захранванетомонофазно 200-240V; 50-60Hz 3.5A
Спазване на нормативна уредбаCE/FCC/RoHS
Objet30 Prime

Tвърди непрозрачни: VeroWhitePlus™, VeroGray™, VeroBlue™ и VeroBlackPlus™. Прозрачни: RGD720 и VeroClear™. Симулиращи качествата на полипропилена: Rigur™ and Durus™. Температуроустойчив. Kаучукоподобни: TangoGray™ и TangoBlack™. Биосъвместим: MED610

Твърди непрозрачни материали

Това са материалите от серията Vero. Позволяват принтирането на прототипи с много добра гладкост, детайлност на повърхнината и стабилност на размерите. Подходящи са за създаване на функционални прототипи, монтажни и технологични приспособления, както и еталонни форми за създаване на силиконови форми за леене.

Това са материалите RGD720 и VeroClear™. Многофункционални прозрачни PolyJet фотополимери, съчетаващи стабилност на размерите и гладкост на повърхнината и подходящи за симулиране на прозрачност. Поради структурата на материала не са подходящи за тестване на светлопроводимост.

Твърди прозрачни материали
Симулиращи полипропилен

Rigur™ и Durus™ са висококачествени материали, симулиращи характеристиките на полипропилена. Отличават се с добра здравина и много добро качество на повърхнината на произведените модели. Подходящи са за създаване на функционални прототипи за тестване на сглобката без използване на скрепителни елементи.

Комбинирайки температуроустойчивост със стабилност на размерите, този материал може да се използва за тестване на поведението на статични детайли при нагряване. Температурата на топлина деформация на този фотополимер достига до 80◦C.

Температуроустойчив
Каучукоподобни

Това са материалите от сериите TangoGray™ и TangoBlack™. Подходящи са за бързо и лесно прототипиране на каучукоподобни детайли. Имат добра якост на опън и на срязване.

Фотополимерът MED610 се отличава със стабилност на размерите и частична прозрачност. Подходящ е за различни приложения в медицината, там където е необходим продължителен контакт с кожата и краткотраен контакт с лигавицата – до 24 часа.

Биосъвместим
Поддържащ материал

Нетоксичен гелообразен материал, който се премахва ръчно или с вода.


Велин Недялков