Възможност да реализирате своите идеи с ограничен бюджет

С принтерите Objet 260 и 500 имате на разположение 17 материала – твърди, прозрачни, имитиращия качествата на каучука и на полипропилена, както и биосъвместим материал. Създавате висококачествени модели с до 3 материала едновременно, които са комбинирани в един детайл, без да се смесват, или в работен джоб за принтиране на еднородни модели, всеки произведен от един от трите материала. Фините изграждащи слоеве ви помагат да произвеждате прецизни модели, включително и тънкостенни, с много добра детайлност на повърхнината.

Ефективният работен процес ви гарантира, че ще прекарвате по-малко време в наблюдение на принтера и последваща обработка на произведените модели. Получавате готови модели директно от принтера. Автоматизираното премахване на поддържащия материал и възможността за смяна на празна касета, без да се спира работния процес, допълнително пести време на потребителите.

Продуктова спецификация

Габаритни размери и тегло на машините
870 x 1200 x 735 mm / 264 kg; 1400 x 1260 x 1100 mm / 430 kg
Габаритни размери и тегло на секцията за материалите
330 x 1170 x 640 mm / 76 kg (и за двете машини)
Максимална работна област
255 x 252 x 200 mm; 490 x 390 x 200 mm
Минимална дебелина на изграждащия слой
16 микрона
Работни режими
висока скорост на принтиране (30 микрона), високо качество на повърхнината (16 микрона)
Резолюция на изграждане
X-ос: 600 dpi; Y-ос: 600 dpi; Z-ос: 1600 dpi
Точност на изграждане
от 20 до 80 микрона и зависи от геометрията на детайла, неговия размер и ориентацията в работната област
Секции за материал
общо 8 (вътрешни) – 6 изграждащ / 2 поддържащ м-л
Изисквания към работната среда
18 – 25◦C; влажност 30 – 70%
Работен софтуер
интуитивен софтуер за 3D принтиране Objet Studio™
Системни изисквания
Windows 7 и 8
Изисквания към захранването
монофазно 200-240V; 50-60Hz
Спазване на нормативна уредба
CE/FCC

Работни материали

Твърди непрозрачни: VeroWhitePlus™,Vero PureWhite™ VeroGray™, VeroBlue™ и VeroBlackPlus™. Прозрачни: RGD720 и VeroClear™. Симулиращи качествата на полипропилена: Rigur™ и Durus™ температуроустойчив. Каучукоподобни: Agilus30™, TangoPlus™, TangoBlackPlus™, TangoBlack™ и TangoGray™. Биосъвместим: MED610

Твърди непрозрачни материали

Това са материалите от серията Vero. Позволяват принтирането на прототипи с много добра гладкост, детайлност на повърхнината и стабилност на размерите. Подходящи са за създаване на функционални прототипи, монтажни и технологични приспособления, както и еталонни форми за създаване на силиконови форми за леене.

Твърди прозрачни материали

Това са материалите RGD720 и VeroClear™. Многофункционални прозрачни PolyJet фотополимери, съчетаващи стабилност на размерите и гладкост на повърхнината и подходящи за симулиране на прозрачност. Поради структурата на материала, не са подходящи за тестване на светлопроводимост.

Симулиращи полипропилен

Rigur™ и Durus™ са висококачествени материали, симулиращи характеристиките на полипропилена. Отличават се с добра здравина и много добро качество на повърхнината на произведените модели. Подходящи са за създаване на функционални прототипи за тестване на сглобката без използване на скрепителни елементи.

Температуроустойчив

Комбинирайки температуроустойчивост със стабилност на размерите, този материал може да се използва за тестване на поведението на статични детайли при нагряване. Температурата на топлинна деформация на този фотополимер достига до 80◦C.

Каучукоподобни

Това са материалите от сериите Agilus30™ (черен и прозрачен), TangoPlus™, TangoBlackPlus™, TangoBlack™ и TangoGray™. Подходящи са за бързо и лесно прототипиране на каучукоподобни детайли. Имат добра якост на опън и на срязване.

Биосъвместим

Фотополимерът MED610 се отличава със стабилност на размерите и частична прозрачност. Подходящ е за различни приложения в медицината, там където е необходим продължителен контакт с кожата и краткотраен контакт с лигавицата – до 24 часа.

Поддържащ материал

Нетоксичен гелообразен материал, който се премахва ръчно или с вода.

Поддържащ материал

Водоразтворим нетоксичен гелообразен материал.

Искате оферта за цена?

Изпратете запитване и наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да Ви предостави най-добрата оферта за Вашите нужди и предпочитания.
Изпратете запитване

Изтеглете брошура

Изтеглете брошурата

Свързани публикации