Серията F123 – за точни, здрави и надеждни прототипи

Независимо от опита ви в 3D принтирането, F123 ще ви предостави достъп до лесно решение с широко индустриално приложение. С тези принтери ще създавате много точни, здрави и надеждни прототипи, и ще увеличите своята продуктивност.

От достъпните F170 до многофункционалните F370, тази серия принтери предоставя ненадминати възможности. Потребителите имат на разположение широк набор от материали за всеки етап от прототипирането, от създаването на концептуални модели до проверката на дизайна и функционалността на изделията. Наличието на водоразтворим поддържащ материал спомага за създаването на детайли със сложни форми и сборки, без компромис с качеството на повърхнината.

С помощта на интуитивния софтуер за подготовка на работните джобове GrabCAD Print опростявате работния процес по създаване на модели. Включвате го и започвате да работите. Принтерът се калибрира автоматично.

Основни характеристики на Stratasys F123

Габаритни размери и тегло
1626 x 864 x 711 mm / 227 kg
Максимална работна област
Stratasys F170: 254 x 254 x 254 mm │ Stratasys F270: 305 x 254 x 305 mm │ Stratasys F370: 355 x 254 x 355 mm
Дебелина на изграждащия слой
0.330 mm – 0.127 mm
Изисквания към работната среда
15 – 30◦C; влажност 30 – 70%
Точност на изграждане
+/- 0.200mm или +/- 0.002mm/mm в зависимост от това коя стойност е по-голяма
Секции за материал
общо 2 (външни) – 1 изграждащ / 1 поддържащ
Ниво на шум
максимум 46 dB по време на работа и 35 dB в покой
Системни изисквания
Windows 7, 8, 8.1 и 10 (само 64bit) с минимум 4GB RAM (препоръчително 8GB или повече)
Спазване на нормативна уредба
CE, FCC, EAC, EMC (low-voltage directive), TUV, FCC, RC, RCM, RoHs, WEEE, Reach

Работни материали

PLA, ABS-ESD7, TPU 92A, PC-ABS, Diran 410MF07

PLA

Най-икономически изгодният и екологичен материал, предлаган от Stratasys. Произведен е от нишесте, получено от същия вид захари, намиращи се в картофите и зърнените култури, което го прави безопасен и лесен за използване.

ABS M30

Подходящ е за създаване на концептуални модели, функционални прототипи, приспособления за производството и за крайни изделия. ABS-M30 има по-добри якост на опън, на удар и на огъване от стандартния ABS материал. Има разнообразие от цветове.

ASA

Добър избор за създаване на функционални прототипи, съчетаващ якостни характеристики и UV-устойчивост, което го прави подходящ за производство на детайли изложени на външни атмосферни суловия. Произведените детайли се отличават с много добър естетически вид. Има разнообразие от цветове.

SR-30

Водоразтворим поддържащ материал, който помага с лекота да създавате детайли със сложни форми и сборки, без да правите компромис с качеството на повърхнината.

ABS-ESD7

Антистатичен материал,предоставящ всички предимства на ABS и създаден специално да премахва статичното електричество за предотвратяване на възникването на явления на електростатичен разряд. Има висока устойчивост на удар и якост на огъване. Подходящ е за създаване на приспособления за сглобяване на електронни компоненти.

TPU 92A

Термопластичен полиуретан, който е подходящ за фирми, търсещи бърз метод за създаване на качествени прототипи.

PC-ABS (наличен само за F370)

Един от най-масово използваните термопласти. Предлага най-доброто от двата материала – здравината и температуроустойчивостта на PC и еластичността на ABS. Намира приложение в автомобилната индустрия, електрониката и телекомуникациите.

Diran 410MF07 (наличен само за F370)

Материал на основата на Nylon., който много здрав и има голяма якост на удар, подходящи за използване в производството.

Искате оферта за цена?

Изпратете запитване и наш сътрудник ще се свърже с Вас, за да Ви предостави най-добрата оферта за Вашите нужди и предпочитания.
Изпратете запитване

Изтеглете брошура за Stratasys F123

Изтеглете брошурата

Свързани публикации