SOLIDWORKS 3DEXPERIENCE осигурява бързи и мощни инструменти за проектиране, надеждно съхранение и обмен на данни през облака

Платформата 3DEXPERIENCE ви дава възможност да управлявате създаването, прегледа, съхранението и архивирането на съдържание във формата на CAD данни, симулационни модели и множество други типове документи. Тя ви позволява да комуникирате и въвличате в процеса на разработка всички заинтересовани страни, използвайки уеб базирани технологии по всяко време, от всякакви локации и на всякакъв тип устройства.

Милиони инженери се доверяват на настолните версии на SOLIDWORKS 3D CAD за разработване на продукти. Сега 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS свързва вашите предпочитани SOLIDWORKS CAD инструменти с портфолиото на облачната платформа 3DEXPERIENCE Works.

Можете да комбинирате възможностите на традиционния SOLIDWORKS с достъпа до допълнителна облачна функционалност за моделиране, управление на данни, визуализиране, анализи и симулации, където и когато имате нужда от тях.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОТО, за да научите как бихте могли да рационализирате дизайна и развитието на вашите продукти върху единна платформа в облака.