Създайте среда за отдалечена разработка на продукти

Вижте как LID Boss използва мощните онлайн инструменти на 3DEXPERIENCE

Вече ви разказахме как с помощта на облачните решения на 3DEXPERIENCE в разгара на COVID-пандемията екипът на компанията LID Boss изобрети и пусна на пазара безконтактна диспенсърна машина за капаци за чаши за кафе.

Устройството вече се използва успешно в ресторанти, здравни заведения, хотели и офиси в редица държави, тъй като е икономично и гарантира пълна хигиена.  Икономично, защото пуска само по един пластмасов капак, а често хората се налагаше да вземат по няколко, тъй като те са плътно слепени, и загубите на капаци още преди реалната им употреба стигаха 30 на сто по оценки на търговски асоциации в САЩ. Хигиенично, защото няма шанс някой преди вас да е пипал капака, който ще сложите на вашата чаша.

Днес ви предлагаме да проследите как идеята за безконтактната машина се ражда благодарение на 3DEXPERIENCE – екипът използва обща виртуална бяла дъска (team dashboard) за подреждане на идеите и брейнсторминг, където визуализира 3D съдържание (благодарение на приложението 3D Lean), а после съхранява проектите си на споделено облачно пространство 3D Drive, което работи на принципа на познатите ни Dropbox, OneDrive и Google Drive.

>> Гледайте видеото, за да видите как екипът на LID Boss поставя основите на бъдещия си успех в довеждането на своя прототип до производство.