Съхранявайте и управлявайте инженерни данни на SOLIDWORKS отвсякъде и на всяко устройство директно през браузър

3DEXPERIENCE е бизнес платформа за управление на жизнения цикъл на продукта (PLM) от следващо поколение. Портфолиото от решения на 3DEXPERIENCE обединява всички заинтересовани страни в една единствена платформа за споделяне и сътрудничество. Нарастващият брой приложения и защитената облачна технология на 3DEXPERIENCE свързва хора и данни, като обезпечава всеки аспект на вашия бизнес. Помага да подобрите планирането, изпълнението и производителността като същевременно намалите значително разходите за ИТ инфраструктурата и поддръжка.

Една от ключовите роли за потребителите, използващи настолен SOLIDWORKS e Collaborative Designer за SOLIDWORKS, която свързва SOLIDWORKS 3D CAD с платформата 3DEXPERIENCE.

Collaborative Designer за SOLIDWORKS свързва базата данни на потребителите на SOLIDWORKS към платформата 3DEXPERIENCE, което позволява да съхраняват и управляват проекти и документи в платформата без да напускат средата на SOLIDWORKS. По този начин, SOLIDWORKS се присъединява към платформата 3DEXPERIENCE, където са налични нови възможности и приложения, позволяващи пълна организация на файлове и проекти. Това означава, че един модел може да бъде достъпен от различни специалисти. Потребителите могат да използват уеб базираните приложения на платформата за управление, добавяне на информация и визуализиране на изделията навсякъде, по всяко време и на всяко устройство. Също така, продуктите на Microsoft Office могат да бъдат свързани към платформата 3DEXPERIENCE с Collaborative Designer за SOLIDWORKS.

Сред ключови характеристики на Collaborative Designer са:

– Запазване и споделяне на CAD данни през платформата 3DEXPERIENCE.

– Преглеждане на задачи и проекти съхранени в 3DEXPERIENCE, без да напускате SOLIDWORKS.

– Възможност всички заинтересовани страни да достъпват данните, докато продължавате работа в SOLIDWORKS.

– Споделяне на проекти в рамките на бизнес екосистема от всяко устройство по всяко време.

Бихте могли да добиете първоначална представа за възможностите на Collaborative Designer от следното видео.