Купете свои постоянни лицензи, вместо да наемате временни, и станете част от общество на 5 милиона доволни потребители

Търсите алтернатива на различните CAD доставчиците, които постоянно променят лицензионния модел и повишават цените си? Инженерният ви екип е затруднен от разединени набори от инструменти? Клиентската поддръжка не отговаря на вашите очаквания? Не е нужно да се задоволявате с текущото положение. Имаме решение за вас.

Потребителите на SOLIDWORKS могат да избират между различни опции, следвайки своите бизнес принципи и вътрешни правила. Лицензите на продуктите могат да са постоянни или временни с варираща продължителност, могат да са плаващи в мрежа или статични, свързани с конкретен компютър.

Освен това, имате възможност да свържете водещото в бранша CAD решение с една унифицирана платформа, за да снабдявате в реално време правилните хора с необходимата информация и точните инструменти – за по-бързо вземане на по-добри решения.

SOLIDWORKS предлага мощни и лесни за използване инструменти, които ви помагат да създавате иновации и да ускорявате всеки аспект от процеса на разработване на вашите продукти.

Не на последно място от значение е и ангажираната професионална поддръжка, предоставена от един от най-високо квалифицираните и опитни технически екипи в Източна Европа, който над 20 години обслужва стотици индустриални фирми. Клиентите на ДиТра са изключително доволни, повечето от тях ежегодно продължават своите абонаменти за обновяване и поддръжка на SOLIDWORKS, както и останалите интегрирани приложения.

Преминаването към нова CAD система не е нито невъзможно, нито прекалено сложно. Има надеждни средства за качествен автоматичен трансфер на 3D геометрията, запазващ впоследствие възможността за извършване на параметрични промени. 2D чертежите пък се генерират автоматично на базата на 3D моделите. Благодарение на всичко това и с подкрепата на екипа на ДиТра бихте могли да влезете в новата система бързо и безопасно и да продължите да работите без забавяне.

Можете да се свържете с ДиТра: www.ditra.bg, 02 9191 2 / 777, ditra@technologica.com.