Една история за продукт, стартирал по средата на пандемията

Фирма LID Boss с безконтактен дозатор за капаци на чаши – процесът на разработка на продукта и неговото пускане на пазара

Преди няколко години екипът на Центъра за усъвършенстван дизайн (CAD) на фирмата обсъжда идеята да създаде безконтактен дозатор за капак за чаши. Преди COVID-19 само заклетите гермафоби се интересуваха от това дали други хора докосват капаците на чашите в ресторанти и хранителни магазини. След началото на пандемията обаче хората, които докосват нещо, което може да поставите в устата си, се превърнаха в сериозна заплаха.

Това, което някога беше „решение за проблем, който не съществува“, се превърна в променящ играта продукт, който може да помогне на ресторантите и магазините да запазят клиентите си в безопасност и да допринесе за опазване на околната среда чрез намаляване на отпадъците от капаци на чаши.

Но как да стартирате глобален продукт в средата на пандемия, когато всички работят дистанционно? С инструментите от портфолиото на 3DEXPERIENCE Works за проектиране, симулация, производство, сътрудничество, маркетинг и пускане в производство.

Потопете се в цялата история на работния процес и вижте предизвикателствата и триумфите, с които се сблъсква екипът на LID Boss CAD при стартирането на техния нов продукт, променящ играта.

>> Разгледайте работния поток  в задълбочени технически видеоклипове и се присъединете към екипа на LID Boss в пътуване от прототипа до производството.