Бърза и интелигентна работа в екип – SOLIDWORKS 2022

Новата версия на SOLIDWORKS винаги е очаквана с интерес и вълнение от многочислените потребители на най-разпространения софтуер за инженерно проектиране. Е, моментът настъпи: SOLIDWORKS 2022 е вече тук! И както винаги,  новата версия включва стотици подобрения и нови команди.

SOLIDWORKS 2022 предоставя инструменти за ускоряване на процеса на разработка, като ви позволява да работите по-интелигентно, по-бързо и в по-добро сътрудничество.

На 27.01.2022 г. ДиТра проведе уебинар за новостите в SOLIDWORKS 2022, по време на който техническите ни експерти демонстрираха възможностите, които потребителски ориентираните подобрения предоставят, за да увеличите максимално производителността на инженерния ви екип.

Работете по-интелигентно. Създавайте по-добри продукти с нови работни процеси и подобрения във функционалността за проектиране и детайлизиране на чертежите. Възползвайте се от подобренията на потребителския интерфейс, лентата за бърз достъп, инструментите за управление на конфигурации, интегрираните съобщения, геометричните толеранси и др..

Работете по-бързо. Създавайте повече за по-кратко време с повишената  производителност при работа с големи сглобени единици. Насладете се на свободата на най-бързото до момента възпроизвеждане на графиката в SOLIDWORKS, благодарение на подобрена обработка на изображенията. Улеснете работата си със STEP, IFC и DXF/DWG файлове чрез управление на данните при зареждане и споделяне.

Работете в екип. Насърчавайте иновациите и вземането на креативни решения, като се свържете с платформата 3DEXPERIENCE и използвате нейните възможности за сътрудничество. Увеличете конкурентното си предимство, като се възползвате от мощта и широчината на базираното в облак портфолио 3DEXPERIENCE Works.