3D Creator – проектирайте дори на мобилния телефон и таблет

LID Boss използва портфолиото на 3DEXPERIENCE Works, за да създаде най-добрия продукт.

Революционните облачни решения на 3DEXPERIENCE могат да трансформират всеки бизнес, така че да стане ефективен и конкурентоспособен до степен,  в която дори мениджърите не са очаквали. Пример за това е и компанията LID Boss, която в разгара на COVID-пандемията изобрети и пусна на пазара безконтактна диспенсърна машина за капаци за чаши за кафе.

Физическото присъствие на целия екип при обсъждането на идеята за нов продукт вече не е проблем благодарение на инструментите за отдалечено обсъждане на идеи. Същата свобода на действие има и екипът дори на фазата на проектиране благодарение на 3D Creator от 3DEXPERIENCE.

Всеки дизайнер може да започне проектирането на продукта дори от мобилния си телефон, всъщност от всяко устройство, свързано с интернет. Touch функцията позволява 3D Creator да се използва на всички touch screen устройства – телефони и таблети, което дава свобода да визуализирате своята идея, веднага щом ви хрумне нещо ново, дори да сте в метрото, във фитнеса или на пазар.

Използването на тази функционалност е интуитивно и човек свиква лесно с нея без предварително обучение, но същевременно дава много възможности благодарение на 3D CAD и 3D Sculptor.

Екипът на LID Boss бе концентриран в бързо създаване на прототипи, след което да оптимизира за производство в голям обем. Всичко това означава, че времето във всяка фаза на проекта е критично важно. 3DEXPERIENCE спестява 60% от времето за дизайн и 20% от времето за цялостното разработване на продукта – от идеята до пускането на пазара и маркетинга.

>> ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕОКЛИПОВЕТЕ, за да видите как екипът на LID Boss се възползва от свързаните с облак, базирани на браузър инструменти, за да подобри своя продукт и да се доближи до пускането му на пазара.