Виртуална среща

25 ноември 2020 от 13:30 ч.

Продължаваме заедно с нови възможности и работещи предложения

Всяка година по това време ДиТра традиционно организира семинари на живо в страната, на които представя новостите в последната версия на SOLIDWORKS и другите продукти и услуги, които предлага. В тази по-различна година срещата ще бъде виртуална и независимо от необичайните условия, продължаваме да работим заедно с вас и да споделяме новите възможности и общите успехи.

По време на събитието ще видите подобренията в SOLIDWORKS 2021 и CAMWorks 2021. Ще научите повече за платформата 3DEXPERIENCE и възможностите й за цялостна разработка и управление на продуктите – от идеята до производството, независимо къде се намирате. Ще ви разкажем за приложенията на прецизните 3D принтери на Stratasys и 3D скенери на Creaform, които осигуряват безкомпромисно качество там, където другите не могат.

За екипа на ДиТра винаги е било от първостепенно значение да дава по-висока добавена стойност на своите клиенти. Нашите услуги са с фокус към оптималното използване на прецизно подбраните софтуерни продукти, спрямо спецификата на дейността, оживяването на машинния парк и осмисляне на инвестициите. Освен всичко това вече можем да споделим опита си от собствени разработки за наши клиенти, които ни се довериха. На 25 ноември ще разберете как се автоматизира конструкторският труд за разработка и редактиране на продукти в Биомашиностроене с използването на програмния интерфейс (API) на SOLIDWORKS, как SOLIDWORKS Inspection и SOLIDWORKS Composer са впрегнати да подпомагат работата по качествения контрол и сглобяването на продуктите в Лесто продукт, и как се автоматизира програмирането на NC машините и генерирането на технологични документи в Айгер Инженеринг.

По време на цялото излъчване всички експерти от ДиТра ще бъдат на линия, за да отговарят на въпросите на публиката.

Не пропускайте да научите първи последните новости в 3D решенията, като се регистрирате за онлайн събитието.

Програма

13:30 – 13:45
3D решения за индустрията от ДиТра в една различна година

Цветан Стоянов – Директор 3D решения

13:45 – 14:30
SOLIDWORKS 2021 – по-бързи инструменти, по-висока производителност, по-добро конструиране

Николай Димитров, Пенко Ангелов, Ивайло Борисов, Вилислав Русимов – експерти „Техническа поддръжка“, CAD решения

SOLIDWORKS 2021 осигурява по-лесна работа със сглобени единици, повече гъвкавост при детайлите, графична оптимизация, по-висока производителност при чертежите и сглобените единици и не на последно място, интеграция с 3DEXPERIENCE.

14:30 – 15:00
Цялостна разработка и управление на продукти от идеята до производството с 3DEXPERIENCE

Николай Димитров, Пенко Ангелов, Ивайло Борисов, Вилислав Русимов – експерти „Техническа поддръжка“, CAD решения

Колаборацията, лесният достъп и сигурността на данните са в основата на платформата 3DEXPERIENCE.

15:10 – 15:35
Разработки на ДиТра за нуждите на индустрията

Стефан Стефанов – експерт Техническа поддръжка

Два големи проекта, реализирани от екипа на ДиТра за Биомашиностроене и Лесто продукт, за да бъдат автоматизирани процеси по разработката, окачествяването и сглобяването на продуктите.

15:35 – 16:15
Computer-Aided-Manufacturing в необичайни условия

Огнян Каравасилев, Иван Петков – експерти „Техническа поддръжка“, CAM решения

Последните внедрявания на CAMWorks, реализирани от екипа на ДиТра, най-мащабното и сложно измежду които в Айгер Инженеринг. Новостите в CAMWorks 2021.

16:15 – 16:40
Високо прецизно 3D принтиране и 3D сканиране без компромис в резултата

Велин Недялков, Петър Симов – екип „Продажби“, 3D решения

Технологиите на Stratasys за директно производство на точни и здрави монтажни и технологични приспособления, както и на крайни изделия в малки серии.

Използване на уникалните възможности на 3D скенерите на Creaform при ремонтно-възстановителни дейности и качествен контрол.

16:40 – 17:00
Виртуалната и разширена реалност (VR & AR) в полза на индустрията

Експерти от Лабораторията за виртуална и разширена реалност на София Тех Парк

Демонстрации на собствени AR и VR разработки с практическо приложение в индустрията, примери за иновативен маркетинг с интерактивни AR приложения, разпознаване и проследяване на реални обекти с възможност за получаване на инструкции за работа, предимства на професионалното обучение във виртуална среда.

Регистрация за събитието

Моля, попълнете вашите данни и очаквайте потвърждение
[contact-form-7 id=“4168″]