Основна функционалност и ползи за потребителя

3DEXPERIENCE обединява всички аспекти на вашия бизнес на единна облачна платформа, за да увеличи вашите възможности за сътрудничеството, да подобри изпълнението и да ускори иновациите. Collaborative Business Innovator предоставя приложенията и услугите за дигиталната свързаност на служители, доставчици, клиенти и партньори. Той дава възможност на вашите екипи да създават табла за управление и общности, да обединяват и споделят данни и да свързват хора и данни на едно място, с цел по-добро сътрудничество, по-голяма гъвкавост и по-бързо достигане до пазара.

Данните са крайъгълен камък на всеки бизнес. Collaborative Business Innovator ви позволява да създавате табла за бързо и сигурно споделяне на основните данни за разработката на продуктите. Лесно създавайте свои табла за управление, за да следите информацията, която е най-важна за вашата работа – на едно място онлайн. Дръжте информиран екипа си за процеса на разработка чрез споделяне на всякакъв вид данни, включително изображения, видеоклипове и CAD файлове във всички формати.

Лесно създавайте общности за споделяне и сътрудничество по идеи, теми, интереси и проекти. Обменяйте информация с всички заинтересовани в реално време, точно както бихте направили във всяка социална платформа. Публикувайте актуализации и заявки за обратна връзка, ангажирайте се с идеи, преглеждайте и коментирайте проекти, независимо от вашето местоположение. Създавайте, възлагайте и управлявайте задачи, и следете техния прогрес директно в общността. Споделяйте ваши файлове с 3DDrive и интерактивно съдържание с 3DPlay.

Съхранявайте всичко в облачното пространство, разчитайки на решение за съхранение, което разпознава инженерните файлове и връзките им с други CAD файлове, които качвате в 3DDrive. От вътрешното си табло можете лесно да добавяте, достъпвате и споделяте вашето инженерно съдържание по ваше желание. Визуализирайте, маркирайте и коментирайте различни файлови формати, и ги споделяйте директно с всеки, който участва във вашия проект.

Свързани публикации

Успешно приключиха още две внедрявания на системата за управление на инженерните данни SOLIDWORKS PDM Professional

Успешно приключиха още две внедрявания на системата за управление на инженерните данни SOLIDWORKS PDM Professional

Наред със безспорните предимства и възможности на системата за инженерно проектиране SOLIDWORKS, две предприятия започнаха…

Със SOLIDWORKS „Софтгруп“ подобрява възможностите си за проектиране и изграждане на машини за фармацевтиката

Със SOLIDWORKS „Софтгруп“ подобрява възможностите си за проектиране и изграждане на машини за фармацевтиката

Едно от най-сериозните глобални предизвикателства пред фармацевтичната индустрия е борбата срещу фалшифицирането на лекарствените продукти.…