Съхранявайте и управлявайте инженерни данни на SOLIDWORKS отвсякъде и на всяко устройство директно през браузър

3DEXPERIENCE е бизнес платформа за управление на жизнения цикъл на продукта (PLM) от следващо поколение. Портфолиото от решения на 3DEXPERIENCE обединява всички заинтересовани страни в една единствена платформа за споделяне и сътрудничество. Нарастващият брой приложения и защитената облачна технология на 3DEXPERIENCE свързва хора и данни, като обезпечава всеки аспект на вашия бизнес. Помага да подобрите планирането, изпълнението и производителността като същевременно намалите значително разходите за ИТ инфраструктурата и поддръжка.

Една от ключовите роли за потребителите, използващи настолен SOLIDWORKS e Collaborative Designer за SOLIDWORKS, която свързва SOLIDWORKS 3D CAD с платформата 3DEXPERIENCE.

Collaborative Designer за SOLIDWORKS свързва базата данни на потребителите на SOLIDWORKS към платформата 3DEXPERIENCE, което позволява да съхраняват и управляват проекти и документи в платформата без да напускат средата на SOLIDWORKS. По този начин, SOLIDWORKS се присъединява към платформата 3DEXPERIENCE, където са налични нови възможности и приложения, позволяващи пълна организация на файлове и проекти. Това означава, че един модел може да бъде достъпен от различни специалисти. Потребителите могат да използват уеб базираните приложения на платформата за управление, добавяне на информация и визуализиране на изделията навсякъде, по всяко време и на всяко устройство. Също така, продуктите на Microsoft Office могат да бъдат свързани към платформата 3DEXPERIENCE с Collaborative Designer за SOLIDWORKS.

Сред ключови характеристики на Collaborative Designer са:

– Запазване и споделяне на CAD данни през платформата 3DEXPERIENCE.

– Преглеждане на задачи и проекти съхранени в 3DEXPERIENCE, без да напускате SOLIDWORKS.

– Възможност всички заинтересовани страни да достъпват данните, докато продължавате работа в SOLIDWORKS.

– Споделяне на проекти в рамките на бизнес екосистема от всяко устройство по всяко време.

Бихте могли да добиете първоначална представа за възможностите на Collaborative Designer от следното видео.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy