ДиТра с нови авангардни решения на MachTech & InnoTech 2021, 14-17 септември 2021

По време на дванадесетото издание на MachTech & InnoTech в Интер Експо Център от 14 до 17 септември 2021 екипът на ДиТра ще представи най-нови решения в CAD/CAM индустрията, адитивното производство и 3D сканирането.

Новата версия на SOLIDWORKS 2022 е „зад ъгъла“ и ни делят броени дни от официалното й представяне. Потребителите ще получат нови инструменти и подобрения във функционалността в три основни направления:

По-интелигентно проектиране – нови работни потоци и подобрена функционалност за проектиране на детайли и сглобени единици, нови възможности за симулационни анализи и управление на инженерните данни.

По-висока производителност – значителни подобрения при работа с големи сборки, оптимизация на ресурсите, съществено ускорение на графиката с подобрена реакция на дисплея и повишено качество на изображението.

По-добра работа в екип – нови средства за създаване на иновации и вземане на бързи информирани решения, базирани върху възможностите за сътрудничество на платформата 3DEXPERIENCE.

Посетителите ще имат възможност да се запознаят с бизнес платформата 3DEXPERIENCE, която дава качествено нови възможности за създаване на иновации чрез добре познатите инструменти на SOLIDWORKS, свързвайки в облачното пространство хора, идеи и данни.

Новата версия на CAMWorks вече е достъпнa за всички потребители в абонамент с множество подобрения, които ви помагат да опростите производствения си процес – от първоначалната настройка до приключване на работата. Ако не сте имали възможност да се запознаете с тях, заповядайте на чаша кафе или чай, за да ви ги покажем и обсъдим.

Не на последно място, по време на MachTech & InnoTech ще представим последните тенденции в адитивното производство от Stratasys и 3D скенерите на Creaform.

Може да се възползвате от безплатен вход за изложението, като изтеглите, разпeчатате и попълните поканата от този линк.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy