Вземете безплатно два постоянни мрежови лиценза на DraftSight Enterprise

ПРОМОЦИЯ на ДиТра до края на юни за DraftSight Enterprise 2D (пълен еквивалент на AutoCAD LT)

DraftSight е патентован CAD продукт, предназначен за инженери, конструктори, дизайнери, архитекти, студенти и преподаватели. Той е разработен от Dassault Systèmes и дава възможност на потребителите да създават, редактират и преглеждат DWG и DXF файлове. Преди десет години възниква като безплатна алтернатива на AutoCAD и само за няколко месеца реализира почти 2 милиона сваляния в интернет.

Днес DraftSight е изключително конкурентен 2D CAD продукт, който се използва от стотици инженери у нас. При множество клиенти на ДиТра той се оказва най-удачното 2D допълнение към притежаваните 3D решения.

Защо DraftSight?

– Mултифункционално 2D CAD решение за инженери, конструктори, дизайнери и архитекти

– Пълна интеграция с другите решения на Dassault Systèmes и SOLIDWORKS, включително с приложението SOLIDWORKS PDM за цялостно управление на инженерните данни

– Бързо и ефективно създаване, редактиране, разглеждане и маркиране на 2D DWG и DXF файлове

Предимства пред AutoCAD LT:

– Лицензите на DraftSight Enterprise са постоянни, т.е. веднъж закупени те остават валидни дори извън активен абонамент за обновяване и поддръжка (AutoCAD LT предлага само временни лицензи).

– Лицензите на DraftSight Enterprise са мрежови, т.е. могат да бъдат инсталирани на голям брой компютри, като едновременно могат да се използват толкова лицензи, колкото са закупени (AutoCAD LT предлага само стационарни лицензи, които могат да бъдат инсталирани и използвани само на един компютър).

* Промоцията е валидна при закупуване на двата лиценза на DraftSight Enterprise в съчетание с един лиценз на SOLIDWORKS 3D CAD с едногодишен абонамент за обновяване и поддръжка.

** Промоцията позволява закупуване на повече от един лиценз на SOLIDWORKS 3D CAD, като за всеки лиценз на SOLIDWORKS се получават по 2 безплатни лиценза на DraftSight Enterprise.

Повече информация бихте могли да получите тук или в допълнителна комуникация с ДиТра: 02 9191 2 / 777, [email protected].

 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy